Organizacija posjeta trci u Italiji

Nakon uspješne sezone na domaćim brdskim stazama gdje je naslov Prvaka osiguran dvije trke prije kraja, KLUB BELSON NOSTALGIJA sprema se za jedan mnogo veći izazov.

Tijekom sezone promijenili smo planove i nastupe na CEZ-u zamijenili su nastupi na brdskom Prvenstvu Europe za povijesna vozila. Neočekivano to je bila više nego dobra odluka.

Pred nama je nastup na posljednjoj trci sezone, u Italiji, u srcu Toscane, pored grada Siena, gdje se održava Coppa del Chianti Cllasico. 8200 metara brdske staze rezerviranih samo za povjesna natjecateljska vozila. Pravi praznik oldtimera u trkačem izdanju. Trka na kojoj svake godine nastupi više od 200 vozila.

Na internetskim stranicama FIA-e objavljen je ukupni poredak prvenstva gdje nakon utrke i Buzetu, Zlatko Brozović u Kategoriji 3 zauzima 5. mjesto sa 14 bodova, samo 2 boda manje od drugoplasiranog. Ta posljednja trka odlučuje o svemu. Moguće je osvajanje naslova viceprvaka Europe.

Zato smo odlučili organizirati jednodnevni izlet na trku. Polazak je iz Zagreba 06. listopada 2007. u 22.01 sati. Povratak je nakon trke u nćnim satima nedelje na ponedeljak. Cijena izleta je 300.00 kuna po osobi.

Izlet će biti organiziran za najmane 6 osoba, dok gornje granice nema. Svi zainteresirani trebaju poslati rezervaciju na e-mail broz@belson.hr kao i potvrdu o uplati pola iznosa (150.00 kuna po osobi) kao potvrdu rezervacije. Ostatak cijene uplaćivat će se prilikom polaska. Uplate izvršite na žiroračun KLUB BELSON NOSTALGIJA pri RBA broj 2484008-1103888262 (u slučaju otkazivanja izleta iz razloga više sile uplate se vraćaju u cijelosti).

Ovo je prva posjeta nekoj trci u organizaciji KLUBA BELSON NOSTALGIJA te se iz promotivnih razloga učešče na izletu omogućava svim zainteresiranim bez obzira dali su članovi kluba ili ne. Nadamo se da će slični izleti postati uobičajeni slijedeće sezone.

Više informacija o trci na www.chianticup.it a o klubu na www.belson.hr ili klub.belson.hr

Kontaktirati nas možete i na telefon 091.23.33.866 Branka.

Obećavamo vam ugudno druženje i dobar provod. I ponesite aparate i kamere s puno filmova ili memorijskih kartica. Sigurno ćete imati što vidjeti i zabaviti se, što vam govorimo iz vlastitog iskustva, o čemu se možete osvjedoćiti i pregledom naših web stranica.